Captain America 2 Online Academia Vampirilor Online Divergent Online Subtitrat Pure Javascript. No jQuery. No flash. #htmlcaption


Home » , , , , , » The Lovely Bones - Din Raiul meu online subtitrat (2009)

The Lovely Bones - Din Raiul meu online subtitrat (2009)

Written By Andrei on marți, 29 aprilie 2014 | 12:01

Bazat pe un bestseller extrem de apreciat de critică, al scriitoarei Alice Sebold, şi regizat de Peter Jackson, câştigător al premiului Oscar, pornind de la un scenariu scris de Jackson & Fran Walsh & Philippa Boyens, "Din Raiul meu" (The Lovely Bones) este povestea unei fete de numai 14 ani, Susie Salmon (Saoirse Ronan), ucisă cu sălbăticie de un criminal rămas nedescoperit.
Acum, fata e prinsă între cele două lumi - nu e nici în viaţă, dar nici nu a plecat definitiv, şi veghează din Raiul ei personal pentru ca familia ei să nu mai sufere, încercând să-i ajute pe cei dragi rămaşi în urma ei să-l găsească pe cel care a ucis-o, dar şi să-şi regăsească liniştea pierdută odată cu această tragedie.
O distribuţie impresionantă i se alătură lui Rachel Weisz în acest thriller profund emoţionant: Mark Wahlberg, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Michael Imperioli şi Saoirse Ronan.






Trailer :





Server 1




Server 2


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te prin e-mail

Sponsored Links