Captain America 2 Online Academia Vampirilor Online Divergent Online Subtitrat Pure Javascript. No jQuery. No flash. #htmlcaption


Home » , , , , , » Spider-Man - Omul Paianjen film online subtitrat (2002)

Spider-Man - Omul Paianjen film online subtitrat (2002)

Written By Unknown on marți, 29 aprilie 2014 | 15:06

Ramas orfan de la o varsta frageda, Peter Parker locuieste in Queens, New York impreuna cu matusa May si unchiul Ben. Peter duce viata unui elev normal, lucrand ca fotograf la ziarul scolii, tanjind dupa frumoasa lui colega, Mary Jane Watson si distrandu-se in timpul liber cu prietenul lui cel mai bun, Harry Osborn.
In timpul unei excursii cu clasa, in cadrul careia lui Peter si colegilor lui li se prezinta o demonstratie stiintifica despre paianjeni, Peter este muscat de un paianjen modificat genetic. Curand dupa aceea, el descopera ca si-a insusit puterea si agilitatea paianjenului precum si un simt foarte dezvoltat specific acestei arahnide.
Peter isi foloseste la inceput puterile pentru a face bani, insa dupa ce asista la o tragedie petrecuta aproape de casa lui, el jura sa-si dedice viata luptei contra criminalitatii, luand in considerare cuvintele unchiului sau, Ben: O data cu puterea vine si o imensa responsabilitate.

 Trailer :






Server 1




Server 2


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te prin e-mail

Sponsored Links